Quote:
Originally Posted by kejkz
Da, sad kada razmislim, bilo bi jos mnogo lepse, a i za tebe lakse, kada bi napravio neki "template" po kome bi mogao testirati instrumente, recimo da se koristi nekoliko odsviranih predefinisanih melodija, poznatijih, da se instrumentisviraju na razlicitim brzinama i oktavama, i da onda polako testiras presete, modulacije, razlicite delove syntha. Naravno, slicno bi se moglo uraditi i za efekte, da se primenjuju na razne stvari, kao sto su bubnjevi, bas, sintiji, gitare itd... tako bi bilo jos preglednije i informativnije.
|
Da, i to sam isprobao kod organa, piana i basa, stavljao sam midi-je poznatih pesama umesto da sviram, ali kad je reč o sintisajzerima koji imaju zvukove različite du?ine i dinamike to nije moguće, a ja kao ?to rekoh nisam vrstan svirač.
Kod efekata je to primenljivo.
To ?to predla?e? je studiozniji prilaz svakom VST-u, i to sigurno zaslu?uju, ali poku?avam da nađem neku tolernaciju (ne kompromis) između raspolo?ivog vremena i stvarnih potreba. Jedino ?to mi se ponekad nije sviđalo kod nekih demo-a je kada zvuče bolje nego ?to jesu.
U svakom slučaju sve to ?to si predlo?io stoji kao ostvarenje u bliskoj budućnosti.
Hvala na predlozima!