Thread: Korg M3
View Single Post
Old 10-03-2010, 11:13 AM   #127
tuomas
Member

Default Re: Korg M3

Quote:
Originally Posted by krle666 View Post
Evo ja kao novi clan da pozdravim BanetaB (koji je extra muzicar i koji je extra zvucao na m3 i to na losim wharfedale zvucnicima ) Nadam se da si kupio mark 2 Takodje pozdravljam i Ziku kojeg sam upoznao u Tivtu i koji je sto se mene tice ''profesor'' Ja uskoro narucujem M3 i mislim da ce odradjivati svirke i da ce uz moju yamahu p80(u koju sam ludo zaljubljen )odlicno da legne Pitanje za Tuomasa : Vidim da se jako razumijes u hammond zvuk pa me zanima sta bi mi preporucio da uzmem od ''digitalnih'' i sta mislis o rolandu vk8m Treba mi iskljucivo za live svirku (pop,rock.funk,blues..) Pozdrav !!
ovako:imao sam:oberheim ob3,vk8m,vr760,nord electro 2,nord C1,korg cx3(stari),korg cx3(novi i jos ga imam),a probao sam u Nemackoj vk8,hammond xk1,xk3c....Najbolji od svih je xk3c,a zatim korg cx3(novi,pogledaj "This is it",Robie Wiliamsa,Adama Wakemana...cx3 je najzastupljeniji).Ima dosta masivan ton,cak i od xk3c...inace xk1 je bazveze,jer ima izuzetno tanak ton(sempl)...
Vidim da te zanima modul,pa evo saveta:vk8m je bezveze,fast leslie mu je grozan,pun neparnih harmonica(ako znas o cemu govorim),i leslie ne mozes kontrolisati papucicom,vec samo rukom. Probaj na lap topu VB3,ili modul creamwere noah koji Misa Komnenic prodaje.To je bio moj modul,ali ga nisam probao uzivo,vec samo u kuci...nadam se da sam bar malo pomogao
tuomas is offline   Reply With Quote