View Single Post
Old 09-03-2010, 11:48 AM   #9
DaBear
VIP Member

DaBear's Avatar

Default Re: The End of YouTube ?

Quote:
Originally Posted by boggy View Post
Nekada su tako kukali da ce VHS da unisti Holivud... pa sam danas malko rezervisan... jer su se mozda opet "zatrcali"... vreme ce pokazati.

A sto se tice "lako i brzo"... i sama produkcija je postala izuzetno lagana i dostupna (skoro) svakome... pa je i ponuda povelika... pogledaj ovde: "zapanjujuci podaci !!!"

Ako sam dobro skapirao, tu si sam zakljucio da para ima ali da zaradjuju samo najveci (najbolji?).

pozdrav

bogi
Para ima ALI MANJE NEGO PRE, i sad SAMO oni na vrhu zaradjuju NESTO. Ostali (koji su pre samo ziveli od toga - vise nemogu da zive od toga, citaj: prezivljavaju!)
Sve ljude koje znam da su pre zaradjivali lepo od muzike, sad rade 10 puta vise da bi uzeli 5 puta manje (to. oni koji nisu promenili profesiju, jer ne znaju nista drugo da rade...)

A za film, i Martin Scorcese je skoro izjavio da se brine za buducnost filma, jer vise nema para kao pre.

Zaboravljas da VHS nije bio tako lak za kopiranje i distribuciju.
trebale su ti bar 2 VHS masine, pa kasete, (velike i teske)..nije moglo da se kopira za par minuta - nego REAL TIME, nije moglo da se salje (besplatno) ..treba posta, pa koverta itd...
Bilo je i tad pirata ALI MNOGO MANJE, i uglavnom su drzali video klubove...
DaBear is offline   Reply With Quote