Originally Posted by slowstar
Ne zelim da nastavljam diskusiju po ovom threadu, ali zelim samo da napomenem, da posto sam se vratio iz Budimpeste, gde sam ljubaznoscu MUSIC AP bio gost REE (Roland East Europe) bio u prilici da vidim i cujem nesto sto je zvanicno poverljiva informacija sve do otvaranja Frankfurta - svima koji su u prilici savetujem da probaju, cuju, vide, ili nabave
prosirenje "Super Natural Piano" (za one koje imaju RD 700) ali i da cim budu u prilici probaju V-Piano, ili bilo koji od nove serije HP klavira (302, 305, 307)
Mislim da je prica o klavirima zaista zavrsena, bar za dugo, dogledno vreme. A sto se moga, ponavljam, licno moga misljenja tice, a u vezi sa Korg M3, slazem se da je izuzetno dobra klavijatura (namerno ne koristim nedefinisani izraz "Workstation") ali o zvuku akusticnog klavira na SVIM do sada Korgovima, pa i na Oasysu, ne zelim da diskutujem, jer ukoliko IKO tvrdi da je to dobro, ili bolje od klavira na Fantomu G, namece se cvrst, dokaziv zakljucak da ima ooooozbiljne probleme ili sa sluhom, ili sa predstavom o tome kako treba da akusticni klavir zvuci...
Hvala na prostoru i na poverenju.
P.S. ponavljam, da ne bi bilo zabune, veoma bih voleo da posedujem M3, pa cak i M50, samo nikada ne bih koristio akusticni klavir, gudace i jos po nesto sitno sa bilo kog KORG-a, ali druge boje bi itekako koristio!
|