Pozdrav,
Merkao sam ovu spravicu vec neko vreme ali nikako da dodje na red... Hteo bih da me nesto posavetujete:
Imam neku midi klavijaturu sa kojom sam prilicno zadovoljan - ima pristojne dirke, Aftertouch, midi split... Do sad je za sve dobro sluzila i bila je ideja da sve zaokruzim Waldorf Blofeld desktop varijantom. Hteo sam da zadrzim posebnu midi klavijaturu za generalno kontrolisanje svega a da taj sint bude samo jedan od spravica - tako bih zadrzao funkcionalnost midi klavijature.
Pitanje je - sta bih dobio kupovinom Keyboard Blofeld varijante, tj da li moze uspesno da zameni midi kontroler kada hocu da ganjam neke softvere i sl ?, Video sam da se razlikuju Keyboard i Desktop varijanta Blofelda po memoriji za semplove - vredi li ta razlika? Tacnije da li se i dalje poklanjaju licence u Artistu ?

Ukratko jel bolje uzeti keyboard ili desktop varijantu u ovom mom slucaju ?
Kakva je situacija sada sa firmware updateovima - jel su mu isterali bubice iz glave?
Inace, slusam razne ove demoe i imam utisak da je za bas malo slabiji, kao da bas patchevi imaju onaj plasticni prizvuk - mozda sam nailazio na lose demoe ?