View Single Post
Old 06-03-2010, 04:41 PM   #11
Jan
Pro Member

Jan's Avatar

Default Re: Da li mislite da Hip Hop muziku ceka svetla buducnost kod nas ??

Quote:
Originally Posted by Komplex View Post
nemam pojma, ja znam da SPENS moze koliko toliko da zivi od muzike...ne gledam njihove televizije i sranja...tj nisam u prilici da gledam bugarske i hrvatske kanale ali znam kakav je rep u slovackoj i poljskoj...

Aj Jane sto polemisemo za dzabe...koliko bi se Americi ili Francuskoj ili Nemackoj platio jedan tvoj bit? jel bi ga prodao iskreno ispod 300eura? onako nekim reperima za koje znas da zive od muzike, lepo zaradjuju i sranja? il bi mozda isao i do 500-800-1000eura za instrumental s obzirom kakvu ti bitchinu znas da uradis??? jbg...tako je kako je...a evo ti novi talas..elitni odredi...t-pain kopije u srbiji i 95 godiste slusa rep...ko ce da slusa tvrd rep? 300ljudi u celoj Srbiji...jednostavno premalo se ulaze - nista se ne vraca...kapiram da artisti nemaju da ulazu a ovima sa televizije super ide i ovako pa ni ne zele da menjaju nista tako da eto..
Ma kojih 300.
Sad napokon imam jakog zastupnika u USA, za exclusive rights smo se dogovorili da ide po minimum 1000$, a ono mixtape prodavanje beatova, leasing, kako oni kazu, to ne radim.
Ali moras da imas bas jaku konekciju da bi mogo da prodas nesto i po 100$ kamo li nesto vise.
Jan is offline   Reply With Quote