Ja se izvinjavam sto se ubacujem ovako u temu, samo sam hteo nesto da kazem naravno off topic totalni.
Na ovom forumu svasta moze da se vidi, da se nauci, da se ostvari kontakt i to direktan sa "velikanima" u oblasti muzike... Super! Ali ono sto mi se ne svidja je upravo ovo ovde:
Prvo ako neko stavi alias to znaci da ne zeli da ostatak zna njegov identitet - iz naziva Slowstar ja nikako ne vidim kako neko moze da zna da li je iza Sloba ili neko drugi. To znaci da je doticna persona resila da u stranu stavi svu svoju predhodnu reputaciju i sta vec i da ravnopravno razgovara sa ljudima koji su mozda
a mozda i nisu kolege, profesionalci ili projektanti za KORGA licno mozda...Tako da opaska da je tuomas aka Aca bio nepristojan i ne stoji narocito - on nije ni znao da li prica sa petogodisnjim detetom ili sa predsednikom drzave pa je krenuo ostro iz pocetka - mozda malo...
E sad - ako taj neko sa pseudonimom, odvali neku nebulozu, to sto je on projektant KORGa i nije neka argumentacija u raspravi - naravno i ne treba da bude, zato forumi i postoje, da ljudi iskreno iznesu svoja gledista. Ali se ovde posle izvesnog vremena u nedostatku boljeg izosi i taj argument - nemoj meni pricati pa ja sam THE MAN (taj i taj) ... Poenta je da se to sto je on taj i taj ne akredituje ga da prica da je zemlja ravna!
Ne drzim nikome stranu ali ako neko krene u raspravu pod pseudonimom neka ne ocekuje respekt koje mu njegov pravi identitet omogucava. Ovde se racunaju samo
reci koje su napisane i zato pre nego sto se upustite u rasprave imajte to na umu!
" Stari putnik je presao hiljade i hiljade kilometara, ali cesto istim putem

"
BTW dodjoh ovde zato sto volim kako zvuci taj M3 a ne volim KORG generalno - Nekako mu fali malo finalna zavrsnica u kvalitetu... Pa2x, tritoni razni... M3 kao da malo odskace pa htedoh da procitam nesto na tu temu, kad ono - debata :S