Quote:
Originally Posted by tuomas
Samo da te ispravim:Apsolutno sam sve sto sam napisao argumentovao,a ti si taj koji nije nista,ama bas nista argumentovao. Zato evo prilike da se ispravis,i posteno kazes da nisi muzicki kiticar,i da mi odgovoris na "bezbroj" pitanja u vezi hammonda i piana,posto kazes da se u to ne razumem.
OVAKO: Ajde postavi mi neko pitanje u vezi hammonda ili piana 
|
Vidi ovako...... tvoj post u kome kazes da dodajes (mislim 200, 300Hz) za tv snimanja je nesto sto mi je korisna informacija, i znam da imas to iskustvo koje cu rado primeniti kad sledeci put sa drugarima budem svirkao na nekoj lokalnoj TV.
piano i hammond me ne interesuju, sem kao slusaoca ili snimatelja... samo iz razloga sto ne zelim da skrnavim te instrumente...... i opet, ako me budu interesovali pitacu npr. Buzgeta, Slobu, Gorana ili slicne potvrdjene u tom poslu.
Dalje, mislim da je besmisleno da se dalje, i uopste i do sada, prepucavamo... ostalo je da smo se nas dvojica 'natakarili' jedan na drugog, sto meni za 5 godina na forumu jos nije poslo za rukom. Uzmi kao konacno moje misljenje da ljudi, sviraci, producenti i sl. nisu svemoguci i svestrani i treba da se drze onoga u cemu so osvedoceno dobri. Ako zele da mrdnu odatle, to je svakako super, ali nisu po defaultu bolji od onih koji su samo u tome ceo zivot. Primerima koje si pustio si samo potvrdio ono sto kazem.
Necu se vise javljati na ovu temu