Quote:
Originally Posted by tuomas
Ziko ti i ja smo ovde bili najiskreniji,i najverbalniji,dok neki nisu...OFF zna da nije bio iskren,i u stvari samo je lozio vatru,a juce sam skapirao ko je i bio mi je u kuci.Naravno da mu ne uzimam za zlo...Sloba je pogresno predstavio extreme,kao sto i pogresno predstavlja sada lampu na sv-1,i pristrasan je u vezi rolanda. Ja sam rekao da je roland najgori workstation,ali ne i juno,jupiter,vr700 combo,rd700gx,a posebno ne vp-550(koga koristim),vp-770 i sada modul vp-7
Da batalimo vise ovaj show,i vratimo se temi.
Mislim da je kupovina M3 sada los potez,jer u septembru izlazi novi korgov workstation(100%),i nadamo se da ce imati u sebi cx3,ili bar vocal harmonizer.Inace ceo moj band ide 23. na sajam u Franfurktu,pa cemo imati informaciju..."(konacno)
Cuo sam da imas yamaha plg dx,pa dali bi ga prodao?Ja imam motifa es8 u studiu sa plg vl i plg an,pa bih uzeo i dx...ili ako znas nekog ko bi prodao?
|
Aco, druze, niti sam dolivao vatru, niti bio neiskren. Niti sam imao sta protiv tebe, niti imam..... Rekoh vec, ne svidja mi se nacin na koji si neke stvari rekao, i dalje stojim iza toga. A da se ne znamo licno, makar i na blic, verovatno mi ne bi nista ni zasmetalo. Kada neki anonimusi i pocetnici svasta pricaju, obicno ne citam il ostanem po strani, ali kada ozbiljni ljudi krenu sa neargumentovanom pricom, imam prava na svoj stav. I dalje mislim da klavir i hammond nisu tvoj teren, pogotovo pred Zikom, Slobom i sl.... a takodje, tamo gde si ti dobar, pisi (a ima o cemu), svi cemo te podrzavati. Napravio si nesto, prosao, naucio... podeli to sa drugima, to je smisao foruma