Quote:
Originally Posted by alek019
Tema bila malo ozbiljna, pri kraju krenula u zabavnom i komičnom smeru ?to je bilo za svaku pohvalu i ja se malo samo na?alio ?to verujem da je Big tako i shvatio ako je pročitao.
A ovo posle je ispod svakog nivoa. Razumem da se neko sa onim ?to napi?em neće slo?iti, razumem da će se i kreativno raspravljati i braniti svoje stavove ali biti nekulturan je jadno, bedno i katastrofa. Neću ja napisati gde ti Moritz treba da ide?, na ?ta mi liči? i ?ta dokazuje?.Ovo ?to ti napisa niti je korektno, niti ukusno, niti na mestu.
Nije problem ?to nekultura u ophodjenju postoji, stra?no je ?to se dozvoljava i toleri?e.
|
Jbg...moj komentar je reciprocan tvojim zbirnim odgovorima. To sto sam ti samo ja rekao sta mislim na ovaj nacin, ne znaci da sam i jedini
Elem, tema je Mastering u Regionu ....
Bilo bi lepo oranizovati jedan dvodnevni workshop ljudi iz regiona koji se bave masteringom...vise kao okrugli sto. Ima ih dovoljno koji se bave ovim poslom. tako da bi diskusija sigurno bila kvalitetna. Razmislite o tome, pa da napravimo nesto na tu temu.