Quote:
Originally Posted by alek019
Uff, neko (to jes ja) vas kao napada, a neko (to jes vi) se kao branite.
Evo i ja po točkama.
1. Koliko si puta....
(Iskreno rečeno 0.Al ako zadr?imo taj stav ti bi BIG Bockie da oduzme?
pravo ?irokih narodnih masa da budu selektori nacionalnog fudbalskog tima
jer nisu ?utnuli loptu).
2. Sa ovim stavom se sla?em (nemam reči, koliko se sla?em)
2.1 Sloboda vere, neprikosnovena. Lapurlatizam u koji BIG nema verovanje u muzici postoji na netu, naročito na forumima (ovo ja verujem)
3. Pa sad, ako je brend (nisam ga na vreme spazio, kako mi samo to promače) u pitanju, odma ću da promenim mi?ljenje. Mi ionako smo u manjku sa brendovima,ne bi ja to negirao, nikako.
3. Pa kad ima napada ima i odbrane, ako nema ovo prvo onda
se vraćamo na tačku 2.
Poz'
Jel tako BIG?
|
Aman vise koja je tvoja poenta!!!!!
Intelektualna masturbacija zarad iste ili imas neki konkretan cilj i zelju da sebi ili nama nesto dokazes?
Nama ne moras nista da objasnjavas, pokazujes i dokazujes jer svako od nas moze to sam za sebe a osim toga se ne bavimo teoretisanjem sa jajima i kokoskama i sustinom da li jeste ili nije... mi radimo posao i nemamo tu privilegiju da budemo maximalno dokoni pa da smaramo sa tako idiotskim raspravama i dokazivanjima licnih frustriranih teorija.
Licis mi na filmskog kriticara koji u zivotu nije uzeo fotoaparat u ruke ( o kameri da ne govorim) a koji pri tome istresa lavine kojekakvih gluposti samo da bi sebi dao ventila za istresanje frustracije sto je maximalno ne talentovan pa su mu za to drugi krivi
Idi i lepo uzmi da nesto snimas i miksas pa se vrati za jedno 5 godina (kad bolje razmislim nemoj se ni vracati ) pa onda pocni da istresas teorije i onanises o sexualnom zivotu vinske musice i uticaju te pojave na mix i mastering !!!!
Dokazi sebi da si kokoska i jaje istovremeno i onda cemo ti svi mi pozlatiti jaja, i napraviti baner tvojih zlatnih jaja da nas podseca na to kolike smo voline sto te nismo slusali kada si nam "Lepo" govorio i prosvetljivao nas!!!