Re: Moji instrumentali...
Prjatelju Google, verujem da pi?e? iz najboljih namera ali bar prihvati da je ovo za mene zaista samo malo zabave. Nemam ja nikakvih ambicija muzičko produkcijskih. ?to se tiče temica ko god hoće,?eli,mo?e sa ovim temama ne?to napraviti slobodan je da to uradi bez ikakvih obaveza prema meni osim
onih moralnih (ako one uop?te postoje kod nas).
Sve ?to pi?e? opet da ponovim je OK.Tačno od početka do kraja. Ti me tera? da se ba? pomučim da bi ovo bilo muzički dobro a meni to nije ni namera ni cilj. Meni je zabava svirati a ne da me boli glava kako da muzičku temu pro?irim, obradim,doradim, i na kraju sklopim u pravu instrumentalnu muziku.SVe ovo drugo je daleko od mene (trenutno).
Sa jedne strane, veruj ?to se tiče svirke ja sam sebi najveći kritičar, znam ?ta sam nekad mogao odsvirati i kako a sada sam samo bleda kopija, najobičniji prosek, pa gomila klinaca ima bolju tehniku sviranja od mene. Uz svo to moje svircanje ima? samo malo mojeg igranja sa virtuelnim bubnjarem, virtualnim basistom i malo ambijentalnih klavijatura,ničega vi?e.
Nemam mnogo vremena da eksprimenti?em i kreiram sve te deonice.na njih utro?im maksimum 15 minuta da bih mogao preko toga drambuljati, gitara + BOSS GT-8 i udri. Dakle nema tu aran?mana, već čist najjednostavniji mogući back track.Primeteče? da zato puno i dugo (u odnosu na temicu) sviram tamburu, popunjavam rupe kako bi se
reklo, nema dinamike samo drambuljanje da se temica iska?e.Nemam ja vremena za ostale stvari. Previ?e je i poslovih i porodočnih obaveza.
?to se pitanja tiče oko notica, nisam zaboravio (napisao sam ranije da imam muzičku ?kolu zavr?enu za klavir, to bilo poodavno ali nisam zaboravio čitati note).
|