View Single Post
Old 26-02-2010, 09:47 PM   #76
alek019
Senior Member

Default Re: Moji instrumentali...

Pošteno rečeno prijatelju kada sam krenuo da sviruckam ove moje teme i dileme, ni na kraj pameti mi nikakvo masterovanje nije padalo. Što reče jedan čovek ovde malo sam omašio forum, jer se ipak ovde više bavite, nazovimo to zvukom. "Napadan" sam stalno da je zvuk katastrofa (ne kažem da nije, doduše kada ja narežem WAV i pustim kod mene na stubiću
sve ovo, da kažemo korektno zvuči, za kućnu varijantu naravno jer o ciljevima višim od toga ja ne razmišljam niti mi je to važno).

Jednom mi malo BIG BOCKIE pomogao, posle sve to malo stalo, bilo kontakata sa ljudima, nije da nije, ali verovatno
pošto ja nemam neke ambicije da od ovoga pravim neku filozofiju to nije baš išlo. Malo je čak u jednom trenutku krenulo ali tada mi se izdešavaše ružne stvari (o kojima nebih ovde) i opet sve stade. Kada je sve to malo prošlo, ja uzeo ponovo da drambuljam i tada pronadjoh onog tipa na netu, pitah ga da li želi da mi malo popravi zvuk, može li se to sa mojim "materijalom",
on reče, šalji, ja poslah, platih i dobih nazad ono gore što možete čuti. Da ne bude zabune, čovek je OK, njegov mix i mastering a ja plaćam samo masterovanje.Tip malo mladji od mene, bivši gitarista, možda mu se svircanje dopalo, ko zna, i to je to. Ja sam zadovoljan, bolje je nego kada ja to sve smućkam.
Naravno pošto ja postavih sebi cilj da izsvircam odredjeni broj mojih "misli i osećanja" sigurno neću plaćati da se sve masteruje, možda još po neku temicu, ali to je sve.

Probaću da ugrabim vreme i snimim onu temicu o kojoj pišeš ponovo, staviću na net i poslati ti linkove na njih (na trakice mislim) da je (temicu) možeš srediti.Meni drago da to uopšte želiš napraviti. Unapred hvala.

Last edited by alek019; 26-02-2010 at 09:50 PM.
alek019 is offline   Reply With Quote