Thread: Korg M3
View Single Post
Old 26-02-2010, 11:45 AM   #71
OFF
Pro Member

OFF's Avatar

Default Re: Korg M3

Quote:
Originally Posted by tuomas View Post
Nije posteno i viteski lupetati tako,o nekom ko nije na forumu sa nama,ovde...
A gde ti sviras,daj nesto sto si radio,bilo sta...ja se ubih pokazivajuci,i uceci vas,a vi nista , Dajte malo dostojanstva prema svom radu
Ja ne sviram, ja sam muzicki kriticar, to mi je posao.

Odavno nije bila bolja diskusija na ovom forumu, i ja moram da ti se zahvalim sto si je pokrenuo (podigao iz mrtvih)....i da dodam, da si ti prvi pomenuo coveka koji nije na ovom forumu u svojstvu najboljeg medju najboljima i tako se posrao na sve prisutne (ne mislim na sebe, naravno), koji znaju i nesto vise od pentatonskih skala, mlacenja kosom na bini, i davanja samohvalosppevnih intervjua..... Voleo bih da vidis Ziletovu kolekciju sprava inace, da cujes sta ima da ti kaze o svakoj (ja sam imao cast da citam njegove ranije postove pa znam ga i sa druge strane kamere), pa da shvatis koliko si se izblamirao onim sto rece. A trebao bi da pazis, ti si javna licnost, zamisli da ovo neki novinar Skandala procita.... MEGASENZACIONALNO .....

a ljudi sede, verovatno je to navika od klavira... sto ne znaci da mi koji stojimo vucemo traume od harmonike.. ili da?