Re: ruFAQ - novi clanci
Veruj mi da nije uopste jednostavno procitati neciji tekst o materiji koju dobro znas, a da zadrzis paznju kada vidis proizvoljnosti, greske itd... vec posle nekoliko recenica. Ima i lepsih stvari koje se u zivotu mogu raditi.
Jos je teze i nezahvalnije napisati primedbu, kao i objasnjenje odnosno obrazlozenje te primedbe. Priseti se da je ignorisanje toga sto si napisao mnogo lakse.
To obrazlozenje koje ti nazivas suvisnim delom je napisano i drugima a ne tebi konkretno... posto su primedbe iznesene javno... hteo ne hteo... ja moram da pisem drugacije na forumu nego kad bi pisao tebi licno, jedino nastaje problem kada ti moje postove dozivis licno.
Kao sto sam ti vec rekao, od tebe zavisi kako ces dozivljavati primedbe i kritike, i da li ces uzvratiti polemikom i zakomplikovati ceo proces. Ni Bota ni ja nismo zlonamerni i svaku insinuaciju na tu temu ja odlucno odbijam da prihvatim...
Pri tom konstataciju "ja materiju razumem" (cak i ako iznesem potpuno pogresan zakljucak!) ne smatram ozbiljnom, jer je iznosenje pogresnog zakljucka dokaz nerazumevanja neke materije, odnosno jedan od dokaza. Jedino sto mogu je da ti to precutim... sto nije tvoj stil.
pozdrav
bogi
Last edited by boggy; 23-02-2010 at 12:43 PM.
|