Quote:
Originally Posted by SumAnuT
Rekao si: Dakle, pored DJa koji naravno da ne svira ni?ta, nabrojao si i tehno i rep i hip hop, a pod tehnom verovatno podrazumeva? sve vrste 4/4 elektronike s'obzirom na tvoje poznavanje iste, a tu ulaze i progresiv i trance i psy trance i dnb i elektro i trista cuda, dobar deo ambijenta kao i chillouta je takodje elektronski, i u svim tim pravcima ljudi itekako sviraju, pevaju, ili stvaraju muziku putem racunara.
|
Meni je sve to isto. Pogotovo je smesan rep. To se razlikuje, moram priznati i od toga sto je za mene tehno (tup,tup,c,c).
Isto tako moram priznati da je rep nesto najjadnije i najsmesnije sto sam ikada cuo. Pogotovo je urnebesan nas, domaci rep ili hip hop i sl, sto je jedno isto... Neki klinci glume magupe i nesto pricaju, i nalozeni su neobicno mnogo. Pale se vise i od metalaca koji je prvaci sveta u toj disciplini, do nedavno...
Kad vidim/cujem neki domaci rep i sl. tome, to je zaista zalostan prizor. Najinteresantije je da se oni ponasaju kao neke mesije, proroci, filozofi, nesto tako. Kao da vrse neku misiju nesto izvaredno i neprocenjivo znacajno...
Quote:
Originally Posted by SumAnuT
rep i hip hop
|
A sta "reper" svira?

Mislim da je ocigledno da reperi ne pevaju. Nesto pricaju, vrlo napaljeno, dok iza te price ide tehno tup, tup, c,c...

To je dno. Kraj.
Muzika je ispustila svoju plemenitu dusu, posle duge i teske bolesti. Slava joj!