Quote:
Originally Posted by slowstar
Tuomas kaze, izmedju ostalog:
"Na Dzo Cockeru je na pr. bila drugacija prica(ako si bio)... . zbog cega?sta je to razlicito izmedju ta dva performansa osim jezika?"
Mladicu, nazdravlje ti sluh, muzikalnost, i muzicki ukus, ako zaista smatras to sto si napisao, nemam vise komentara!
|
kao profesionalac i muzicar(gori od vas),moram da priznam da mi je zao sto mislite tako.Mogu Coline pesme biti proste,ali one su jako skupe jer su hitovi!Inace,uopste ne slusam Colu. sto se tice Dzo Cockera,za mene je veliki koncert-KONCERT! Mislim da ste na toj turneji trebali nositi klavr(posto ga 90% svirate sa Colom),a Dzo Cocker nije budala sto je doneo i klavir i hammond B3.E zbog takvog shvatanja,nijedan "srpski' koncert nikada nije zvucao dobro,a dodje jedan Toni Cetinski,i odrzi svima predavanje kako treba da zvuci i izgleda jedan koncert! Inace imam odgledano 50 stranih koncerata van zemlje,i nigde takav javasluk nisam video,osim kod nas.Molim bez ljutnje,a voleo bih i licno da vas upoznam,pa da tracarimo o tome.Ipak,mogu sin po godinama da vam budem...