View Single Post
Old 18-02-2010, 10:43 PM   #8
Bockie
Moderator

Bockie's Avatar

Default Re: Prostorija Za Snimanja Bubnja

Quote:
Dobro znam o cemu pricam. Covek je formulisao pitanje "koja od dve prostorije dve bi bila bolja", bez price o bilo kakvom akustickom tretmanu. Shodno tome, ja uzimam u obzir da uz samo snimanje, prostoriju, instrument i opremu, nema vise mesta ili tek sitno za dalje insvesticije u bilo sta. Samim tim i moj odgovor je dosledan, da je drugacije formulisano bilo pitanje drugaciji bi bio i moj odgovor.
Sto se tice ovog "pravila";imas pravo da je ono danas upotrebljivo za reverbe, ali treba shvatiti da je ono poteklo iz estetike snimanja u 60im i 70im (ciji sam ja fan), kad se nisu bash svi mogli bashkariti sa 480tkama.
Onda coveku treba reci da odustane od svega ili zaradi bar za usrani azmafon.
Bavljenje muzikom je ipak plemenita disciplina i zahteva glas ili instrument,vestinu i prostor za vezbu. Nema sviranja gitare ako je nemas! Nema vezbe bez prostora! Azmafon ili makar karton za jaja ili nek raskomada taj glupi trosed i izvadi sundjer...!

Jel moze za dzabe!? Jel moze za nista?! Jel moze sve dobijemo - NISTA ne damo!? Jel moze ni da ne vezbamo,samo prdnes i "voila" svi imaju sve i sve znaju...?!
Izvinjavam se ali malo mi kiselo na k.. udari od onih koji bi da nesto rade a da im se nesto ne desi...!

Bockie is offline   Reply With Quote