Quote:
Dobro znam o cemu pricam. Covek je formulisao pitanje "koja od dve prostorije dve bi bila bolja", bez price o bilo kakvom akustickom tretmanu. Shodno tome, ja uzimam u obzir da uz samo snimanje, prostoriju, instrument i opremu, nema vise mesta ili tek sitno za dalje insvesticije u bilo sta. Samim tim i moj odgovor je dosledan, da je drugacije formulisano bilo pitanje drugaciji bi bio i moj odgovor.
Sto se tice ovog "pravila";imas pravo da je ono danas upotrebljivo za reverbe, ali treba shvatiti da je ono poteklo iz estetike snimanja u 60im i 70im (ciji sam ja fan), kad se nisu bash svi mogli bashkariti sa 480tkama.
|
Onda coveku treba reci da odustane od svega ili zaradi bar za usrani azmafon.
Bavljenje muzikom je ipak plemenita disciplina i zahteva glas ili instrument,vestinu i prostor za vezbu. Nema sviranja gitare ako je nemas! Nema vezbe bez prostora! Azmafon ili makar karton za jaja ili nek raskomada taj glupi trosed i izvadi sundjer...!
Jel moze za dzabe!? Jel moze za nista?! Jel moze sve dobijemo - NISTA ne damo!? Jel moze ni da ne vezbamo,samo prdnes i "voila" svi imaju sve i sve znaju...?!
Izvinjavam se ali malo mi kiselo na k.. udari od onih koji bi da nesto rade a da im se nesto ne desi...!