Quote:
Originally Posted by newbieOP
-ako se prijavim na njegov account, da li gubim svojih 500$ vaučera?
|
Prijavljivanjem na njegov nalog ti si "izgubio" i karticu i vaucer, ali je on dobio, i moze da iskoristi taj vaucer da kupi pluginove, ali mora da se opredeli za koju karticu, tvoju, ili njegovu.
Quote:
- da li ja mogu svejedno napraviti svoj account pa imati i svoj i njegov ( za svaki slučaj, zlu ne trebalo)
|
Ne
Quote:
Čini se da je do?lo do promjena sa autorizacijiom.
|
Ne
Quote:
Oni tvrde da ako ima? karticu na različitom sistemu, jednostavno mora? kupovati nove plug-inove...
|
Oduvek je tako bilo
Quote:
ispada da ne mogu koristiti njegove postojeće pluginove koje ima na prethodnim karticama
|
Tacno
Quote:
a svoju sam već prijavio na njegov nalog
|
Na pogresan nacin, trebalo je da svoju karticu stavis u njegov kompjuter zajedno sa njegovim karticama, pa onda da uradis autorizaciju.
Quote:
dakle, imam 500$ vaučera koji moram iskoristit
|
Nemoj da zuris, prvo resi sta ces da radis, pa onda vidi sta ces sa pluginovima. Imas dve varijante:
1. Kolega iskoristi vaucer i kupi pluginove koje stavi na sistem sa tvojom karticom, ti otvoris svoj nalog kod UA, pa ti kolega izvrsi transfer i kartice, i pluginova sa njegovog naloga na tvoj. Sada ti imas svoj nalog i mozes da kupujes sebi nove pluginove, ali ne mozes da koristis kolegine, niti on tvoje.
2. Kolega posalje mail UA i trazi da mu ta dva sistema spoje u jedan, ali ce oni traziti da dokaze da se sve kartice nalaze u jednom kompjuteru, tako sto ce im poslati SystemProfile file u attachment-u. Nakon toga kolega ima samo jedan sistem i sve pluginove koje kupi (sa tvojim vaucerom) moze koristiti i on, kao i ti njegove koje on vec ima.
RM