Thread: Kupnja UAD-2..
View Single Post
Old 18-02-2010, 09:00 AM   #22
RetroMan
Senior Member

RetroMan's Avatar

Default Re: Problem sa UAD2

Quote:
Originally Posted by newbieOP View Post
-ako se prijavim na njegov account, da li gubim svojih 500$ vaučera?
Prijavljivanjem na njegov nalog ti si "izgubio" i karticu i vaucer, ali je on dobio, i moze da iskoristi taj vaucer da kupi pluginove, ali mora da se opredeli za koju karticu, tvoju, ili njegovu.

Quote:
- da li ja mogu svejedno napraviti svoj account pa imati i svoj i njegov ( za svaki slučaj, zlu ne trebalo)
Ne

Quote:
Čini se da je do?lo do promjena sa autorizacijiom.
Ne

Quote:
Oni tvrde da ako ima? karticu na različitom sistemu, jednostavno mora? kupovati nove plug-inove...
Oduvek je tako bilo

Quote:
ispada da ne mogu koristiti njegove postojeće pluginove koje ima na prethodnim karticama
Tacno

Quote:
a svoju sam već prijavio na njegov nalog
Na pogresan nacin, trebalo je da svoju karticu stavis u njegov kompjuter zajedno sa njegovim karticama, pa onda da uradis autorizaciju.

Quote:
dakle, imam 500$ vaučera koji moram iskoristit
Nemoj da zuris, prvo resi sta ces da radis, pa onda vidi sta ces sa pluginovima. Imas dve varijante:

1. Kolega iskoristi vaucer i kupi pluginove koje stavi na sistem sa tvojom karticom, ti otvoris svoj nalog kod UA, pa ti kolega izvrsi transfer i kartice, i pluginova sa njegovog naloga na tvoj. Sada ti imas svoj nalog i mozes da kupujes sebi nove pluginove, ali ne mozes da koristis kolegine, niti on tvoje.

2. Kolega posalje mail UA i trazi da mu ta dva sistema spoje u jedan, ali ce oni traziti da dokaze da se sve kartice nalaze u jednom kompjuteru, tako sto ce im poslati SystemProfile file u attachment-u. Nakon toga kolega ima samo jedan sistem i sve pluginove koje kupi (sa tvojim vaucerom) moze koristiti i on, kao i ti njegove koje on vec ima.

RM
RetroMan is offline   Reply With Quote