Danas stiago UAD2... koliko sam instalirao software i stavio karticu u slot, počeli problemi... ispočetka mi sistem ne prepoznaje preostala 2 hard- diska... ali ajde...
SA kolegom sa kojim sam se dogovorio da ću se prijaviti na njegov account napravim sve kako oni tra?e, međutim , pluginovi se ne autoriziraju, već su mi dostupni samo oni koje sam dobio u svome FLEXI packu...zanima me sljedeće:
-ako se prijavim na njegov account, da li gubim svojih 500$ vaučera?
- da li ja mogu svejedno napraviti svoj account pa imati i svoj i njegov ( za svaki slučaj, zlu ne trebalo)
- da li je netko imao ovakvih problema jer mi je sada izbacilo blue screen i vi?e nemam ideja, a tko zna kad će otpisati ovi iz UAD-a?
Hvala unaprijed...
PS... veselim se ovome kao malo dijete i sada pizdarija ?teka umjesto da se cijelu noć igram sa novom igračkom....

pomozite....
EDIT:
Stigao je mail iz UAD-a kolegi na čiji smo account prijavili moju karticu. Čini se da je do?lo do promjena sa autorizacijiom. Oni tvrde da ako ima? karticu na različitom sistemu, jednostavno mora? kupovati nove plug-inove... s tim ispada da ne mogu koristiti njegove postojeće pluginove koje ima na prethodnim karticama, a svoju sam već prijavio na njegov nalog... dakle, imam 500$ vaučera koji moram iskoristit, a po svemu ?to oni ka?u, njegove plugove neću moć vidjet ni u snu... molim nekoga da mi odgovori ?to prije na ovo jer već polako ludim...