Quote:
A ne znam koliko je ta cela varijanta sa lapom jeftinija jer ce me solidan preamp i lap izacji koliko i snimach,a mikove ne rachunam,oni se podrazumevaju
|
E pa tu onda racunaj i na preampe i konverziju snimaca i mali broj kanala... ...trt... ...to ti je opet jos filozofije...
Ja bi iskoristio ff400, to je ok karta,ok preampi i dodao jos istih...
Komp... Eto ja sam na Gigabyte + intel+mackie 1640 fw+XP sp1 i sedi i vozi... Nikad nije zapelo, evo 3 godine skoro... Doduse, mackie support mi je pisao i rekose mi da sp1 ima najmanje sranja na firewire. Sp2 je dropovao,pucketao i cak su na njihovom forumu na mackie sajtu predlozili kopiranje iz sp1 u sp2 dela drivera koji se tice firewire-ta,tako da sam ja vrn'o sp1 i radi k'o Doxa,jedino sto je kazem taj racunar samo i iskljucivo za to, imam 3 programa i 2 uad-a na njemu i to je to. Cekam drivere za 7-icu pa da isprobam, ali realno necem da zurim, a i zasto bi - ovo RADI i zaradi.
Nije doduse laptop,svakako moras da teglis,kablovi,majkovi,mixer,pa dodje na isto, dakle klasican komp,jedino kontam eventualno neko rack kuciste...
Bilo mi zao da dajem 1000e za osrednji laptop,da ga nosam pod misku, pa za pe'sto i kusur sastavio dobar desktop i to je to...
@ Dark
Quote:
Ne vredi, ne mogu preko foruma, krenuce pljuvanje, nemam vremena za to
|
Sto?! Aj kazi - sta?
Jesi u fazonu mobilna jedinica sa SSL i studerima ili...?