To je bila sala.
Quote:
Mogu se ja u svemu slagati s tobom, ali to nije bitno za išta. Treba biti realan...
Nabijati po gitari dan-noć ne znači da bi itko to trebao cijeniti ili poštivati/kupovati samo zbog toga jer nabijaš po gitari i posvetio si tome vremena.
|
Mislim da se to ne isplati. Ja sam imao izbor kad sam poceo da sviram, da li cu da po ceo dan vezbam gitaru ili da pisem muziku. Vise mi se dopalo ovo drugo.
Ne mora se pisati tako da je nemoguce odsvirati. Mogu napisati i jednostavno. Bitna je muzika, ideja, kako bi ti rekao.
Quote:
svi dobro sviraju i opet se sve svede na PJESME. Govorim ovo slikovito, ne znam sviraš li ili ne.
|
Nisam svirao/vezbao, godinama... Ali planiram uzeti gitaru i bas i odsvirati to sto mi treba. Iskljucivo sam komponovao, u zadnje vreme sam pisao aranzmane na to, i polako poceo da miksam.
Snimicu sta mi treba i gotovo.
Quote:
Netko je cijeli život radio kao varioc, pa više nema na tržištu rada potrebe za njime. Netko je doktorirao marksizam i što će danas, u demokraciji?
|
Da predaje tkz. "Gradjansko vaspitanje", kao kod mene u skoli.
Quote:
Naravno i još puno gorih stvari.
|
To je realno tako. Ja sam izbegavao sve to. A i sa muzicarima nisam imao veze.
Ja sam i poceo da radim preko kompa, jer komp svira & ne kenja. Sada cu samo koliko budem mogao brze, zavrsiti sve sto sam ikad zapoceo...