View Single Post
Old 02-02-2010, 08:39 PM   #91
ugljesa
Senior Member

ugljesa's Avatar

Default Re: Da li mislite da Hip Hop muziku ceka svetla buducnost kod nas ??

Ali u to vreme su takodje bili klubski hitovi.

e ovo za Onyx sto si naveo je odlican primer kako matrica zvuci na engleskom i na engleskom-NOT !Mnogo lepse zvuci na engleskom i taj njihov flow je bolji mada ako je beat shit tesko to da moze mnogo da utice na celokupan utisak.

Moje misljenje za te likove studio gangsta's ,zanimanje:brojanje para ,hoes nd clothes itd je da je to preterivanje i foliranje samo tako.Uvek treba biti ISKREN i prosto ne mogu ljudi da te ne vole.Znaci ako si bio diler repuj o tome,ako nema za sta pas da te ujede a volis kintu i ribe repuj o tome . . .

Na nekom dokumentarcu sam cuo za album Ready to Die od Notorious BIG da je Hip Hop Biblija reperima ,jer upravo zbog toga sto je bio iskren i o svemu tome repovao slobodno.Bas zato su ga ljudi gotivili nenormalno i postovali jer su se poistovetili sa njegovim pesmama.

Zamisli neko peva o kujama ,vilama na bahamima,ludnica opsta i ja sad koji osrednje zivim treba da se poistovetim sa tim hahahaha .

Ne kazem da ne moze o tome da se repuje ali u nekim prihvatljivim granicama ili u upakovanoj formi . .
ugljesa is offline   Reply With Quote