View Single Post
Old 30-01-2010, 02:51 PM   #55
boggy
Moderator

boggy's Avatar

Quote:
Originally Posted by ninowash View Post
.............
Ja se neljutim al vidim da se ti NLP trzash kad sam ti rekao da tvoji absorberi od LIMA NEVALJAJU (znash to i sam) al bitno je da to izgleda cool i kolko vidim prednja maska je je od spuzhve a sandjeri nevaljaju?.........
Pokusacu da objasnim iz drugog ugla.

Vise problema pravi akusticna gitara, a ima stotine i stotine vlasnika koji imaju gitare u reziji.... malo ko obraca paznju na to.

Da je u limu problem verovatno nikada ni jedna audio sprava ne bi usla u reziju, posto su ogromnim delom kutije za te sprave napravljene od lima.

Video sam ih desetine otvorenih, i nikada niti jedna nije imala nekakav akusticki tretman smanjenja rezonancije usled vibracija...

Dalje, vise problema pravi tapetarski sundjer u reziji, makar i secen u piramidice... ne pricam napamet... nego smo proverili....

itd... i ponovicu da najvise smeta akusticni instrument u reziji... to se moze stvarno cuti.

Sto se tice NLP-ovih "limenih" panel apsorbera, najmanji problem je sto im je ram od lima... odnosno.. ja ne vidim problem.

Quote:
Originally Posted by ninowash View Post
... ha ha da mi je vidjet shto si ti to svojim rukama napravio one panele shto radish naruchujesh a kao oni su ok to prodajesh po forumima a i sam znash da lim utijeche puno vishe gore nego sanger jel nije tako A? nlp i bogy -1
Nije tako. Kao sto sam vec naveo u ranijem postu.

Imas (svoje) jako visoko misljenje o onome sto si (ti) napravio, i nemam problem sa tim.... imas pravo na to.

Jedino mi (neki) nismo bas "ispalili vatromet" videci tvoje rukotvorine... ako si to ocekivao... mislim da nas ne treba zbog toga prozivati... jer cu (barem ja) ostati pri svom stavu... bez obzira na tvoje ubedjivanje.

U svakom slucaju ni NLP, a ni ja, nismo zlonamerni... a ti proceni sam sta ima dobronamerno u tvojim komentarima...

pozdrav

bogi

--"We can never see past the choices we don't understand." (Oracle, The Matrix Reloaded)

Last edited by boggy; 30-01-2010 at 03:00 PM. Reason: da skratim
boggy is offline   Reply With Quote