View Single Post
Old 29-01-2010, 02:27 PM   #24
DaBear
VIP Member

DaBear's Avatar

Default Re: Kako oziveti zvuk soft synth-a

Quote:
Originally Posted by silicon science View Post
Pa na GearSlutzu su 80 % ljudi u najmanju ruku napaljeni trolovi, koji veze nemaju sa zivotom Ne bih to uzimao kao primer
DaBear-probaj da razumes (bice ti tesko znam ali potrudi se) da ne razmislja ceo svet kao ti iz ugla biznisa i frke i ludila i day in out chega vec I imaju ljudi vremena da sede kuci i da uzivaju za svoju dushu i da okrecu dugmice na analogiji. I bitne su razlike, veoma. Tebi mozda nisu bitne jer si full prezauzet biznisom i vreme ti je novac (mada vidim da se ne skidas sa rumskog i da imas vremena na pretek-sto je dobro naravno )
Elem, tema ovog topika nije Da li se moze napraviti dobra pesma sa soft ili hard sintom vec Kako oziveti zvuk soft synth-a
Kapiras? Aaa?
ha ha...pa ja se uvek nadovezujem na zadnji post...ko ima vremena da cita sve? Vreme je novac ..!

A za ozivljavanje - treba biti mastovit!!
Provlaciti ih kroz sve i svasta, na primer! Pre-ampe, pedale, pojacalo, razglas, kasetofon, magnetofonske glave, gramofonsku iglu (ne zezam se uopste!) , itd itd...
Problem je sto 99% novih korisnika soft sintija, nisu nikad videli ni culi pravi sinti, a ni kompjuter pre vise od godinu dana mozda..i misle da je sve instant..
Ima vec generacija muzicara koji nikad nisu culi zvuk trake ili pravog bubnja..sign of the times.!!

Gearslutz - jeste ima mrmota i tamo, ali sa malo boljom opremom nego sto ima u nasim krajevima...a ako je tamo 80% trolova, onda je kod nas 99%

PS biznis sad radi sam - ja se dosadjujem (i nadgledam) po ceo dan..
DaBear is offline   Reply With Quote