Quote:
Originally Posted by exc083
Naravno da ne moze biti kao u Americi, to je cak i bezveze komentarisat jer je to kristalno jasno  . Hip Hop kod nas postoji samo ako malo potrazis nadjes i postoji publika, sto znaci da postoje uslovi da se sve to razvije, cak smatram balkan i vrlo plodnim podrucijem za razvoj hip hopa ako propratis sta se sve odje desavalo tokom godina. Sto bi reko Edo Mater "stvoren ze rep". Uticaj medija je strasan kod nas, a mediji propagiraju gluposti. Nama je potrebna jedna kolektivna revolucija uma.
|
Pa kod nas već ima toliko hip-hopa da se ne može ni preslušati

Meni se čini da baš ovih godina udara u neke svoje limite što se tiče popularnosti! Nikad nije bio popularniji! Kada sam ja slušao tu muziku i ložio se na taj fazon - bilo je možda još 3 ili max 5 ljudi u gradu

A, niko od njih sigurno nije imao kaseta koliko ja

Koliko ih je pokušavalo da radi nešto....hm...samo ja...

Zašto nijesam uradio ništa - zato što nije bilo
nikog sa kim bih radio! Bukvalno nikog! Iako nijesam nešto pretjerano mator - zakačilo me da sam hip hop slušao dok je još bio stvarno to što je bio...zakačile su me poslednje godine...npr. "All eyez on me" sam kupio 96-te - te godine kad je izašao...ne 5 , ni 10 godina posle..tada sam imao 12 godina (manje -više-doba kad se počinje loženje na muziku)...Tražio sam ocu da me povede u Podgoricu da kupim , doduše piratsku

, kasetu
Šta hoću da kažem!? Hoću da kažem da stvarno ne mogu da budem fasciniran našom "hip hop kulturom" koja kasni jedno 15-20 godina...Slično je bilo i sa rock'n'roll-om.