View Single Post
Old 29-01-2010, 12:08 AM   #10
"7"
Pro Member

"7"'s Avatar

Default Re: Plasma vs. LCD TV

Ja sam imao plazmu a sad imam LCD (42")... jeste da je sadasnji lcd bolji po specifikacijama od te plazme ali slika je neuporedivo bolja (doduse mozda ima i veze sto je plazma bila LG a lcd je Tosibin, a Toshiba Roolz )... ima tu i onog sta kome vise prija ili mu se vise svidja... gledao sam i po radnjama zajedno plazmu i lcd koji prikazuju isti program i meni se uvek vise svidjala slika na lcd-u...
... e sad, stvarno mi nedostaje plazma sad kad je zima jer je fino grejala prostoriju ... potrosnja struje je dosta veca kod plazme (sto znaci nama kojima je, sto zbog nas samih sto zbog klinaca, tv upaljen prosecno 18h dnevno a cesto se i ne gasi) i vek trajanja je (bar po specifikacijama) veci kod lcd-a.
... dakle... uzmi lepo kintu, svratis do bg-a, odes na Banovo brdo i jedan preko puta drugog su ti velike radnje Tehnomanije i Tehnomarketa... pogledas, probas, vidis sta ti se svidja, platis i vozis kuci ... ne mozes mnogo da se zeznes...

Pozz

p.s. Rece mi ortak juce da Tehnomanija daje robu po najmanjoj ceni u Srbiji, sto znaci da ako znas da negde ima nesto jeftinije, das telefon od te radnje, oni pozovu i provere cenu i daju ti po toj ceni ako je niza od njihove... resili izgleda da ubiju konkurenciju nacisto...