View Single Post
Old 28-01-2010, 01:47 PM   #14
ugljesa
Senior Member

ugljesa's Avatar

Default Re: Da li mislite da Hip Hop muziku ceka svetla buducnost kod nas ??

Ja mislim da ima dosta ljudi koji ne znaju da rade ili rade neki svoj fazon.I ocekivanja su im ludacka a pri tom da ne ulazu u sebe.
Fazon za sitne pare da dobiju hit kao sto je Soulja Boy-You,Timbaland-The way you are,itd a pri tome hoce da pevaju o kurvicama,kako im rade svasta,psovanje EXTREMNO jer misle da to doprinosi boljem smeku pesme !!.Nemam ja nista protiv toga da pricaju o tim temama ali u blazoj varijanti pobogu ili kad uspeju pa im se onda moze .

Ljudi takodje nece da daju uglavnom kintu za matrice jer TO SVE MOZE ZA DZ da se skine sa neta,tom logikom idu.Tako ja dosao kod druga da cujem to sto je skinuo kad ono bre jedva da je nesto veci prosek od matrice za Karaoke.

Da bi se nesto promenilo,ovdasnji reperi moraju da shvate da moraju da ulazu u sebe,em da vezbaju,em da pisu bolje rime i da nije sve u kurvicama i $$,em da ulazu u promociju sebe,em da daju nekom ko se bavi pravljenjem beat/ova ,a ne skine matricu sa neta,nabaca neke bzv rime,i trk u studio da usnimi .

Treba dati 100% sebe da bi se NADAO da ce neko zagotiviti tvoje pesme i celokupno tvoje predstavljanje putem repa !!

Inace da nema niti te energije kao u pravom hip hop/u,flow,rima,beat/ova --NEMA

Ali kao sto Zlobisha rece nadam se da cu to promeniti barem jednog dana ili barem ucestvovati u tom procesu
ugljesa is offline   Reply With Quote