View Single Post
Old 27-01-2010, 03:48 PM   #6
DaBear
VIP Member

DaBear's Avatar

Default Re: Velika "zavera" u Yu Rock-u

sad valjda moze da se prica o tome otvoreno..../ ?? Mi smo svojevremeno pevali na engleskom i kopirali smo ceo taj "svetski" elektronicarski zvuk..itd

Da vam ne pricam pod kojim smo pritiskom bili da radimo "za njih"...cak smo i poceli neke stvari (na pr, za Ceo prvi Bajagin album smo uradili zajedno demo snimke kod Jevte u podrumu...ali smo "zbog pritiska" morali da prepustimo posao Bati Kovachu...koji je dosao na gotovo (mi sve vec odradili)!

Bilo je i dobrih momenata...na primer, dozvolili su mi da uvezem prvi Simmons SDS V bubanj na teritoriji stare SFRJ (pre Srebrnih Krila) ...svi su me zvali da im sviram prelaze na njihovim plocama! ( a ujedno su "oni" preko toga mogli da proveravaju ko sta radi po studijima)

Ali, pritisak je bio stvarno veliki i tako smo pocetkom 1986 Jevta i ja zbrisali u London ..prodli sve sprave i pritajili se par godina (da nam se trag malo zamete...) Skrivali smo se po restoranima, gde smo prali sudove i kuvali...

tebalo mi je jedno 5-6 godina da se ponovo pocnem (onako iz potaje) baviti muzikom...

I utom se pojavio internet, Youtube i mp3 i sjebao sve... (a i to je sigurno neka druga zavera)
DaBear is offline   Reply With Quote