View Single Post
Old 24-01-2010, 06:13 PM   #34
euphoric
Member

euphoric's Avatar

Default Re: iPhone- utisci posle godinu dana

Quote:
Originally Posted by Moritz View Post
Aj kad vec diskutujemo o telefonima treba mi mala pomoc.
U fazi sam kupovine novog telefona i razbijam glavu vec danima sta da kupim...tacnije kojoj OS platformi da poklonim poverenje i novac?
Koja su vasa iskustva sa sledecim OS ima i eventualno sa pomenutim telefonima?

iPhone OS iPhone
Win OS sa HTC Sense HTC HD 2
Android OS HTC HERO
BBerry Storm 2
heh..kako je prost odgovor na ovo komplikovano pitanje.. OS 3.0 (a uskoro i 4.0) i jeste najveca snaga iPhone-a ..Bezi od windowsa sto dalje..HTC je odlican hardver,ali je windows katastrofa..Android ima potencijal, ali je jos na pocetku, i proci ce barem jos 2-3 godine da bude ono sto je iPhone OS sada (broji oko 150000 aplikacija i broj raste iz dana u dan)..Jos jedna prednost za iPhone je ako koristis OS X ili imas neki Mac racunar (a znam da si imao Macbook Pro), mozes da napravis ad-hoc mrezu izmedju MBP-a i iPhone-a, ne treba ti nikakav ruter ili slicno..Sa tim mozes da se igras do iznemoglosti sa mnostvom aplikacija koje su pogodne za umrezavanje i koriscenje sa kompjuterom..Najveca snaga iPhone-a je u operativnom sistemu, kao i Mac racunara (od skora i PC racunara ) ..
Sto se tice blackberry-a, mislim da je situacija slicna kao i sa HTC-om, s tim sto po mom misljenju BBerry ima (malo) bolji dizajn softvera i (malo) losiji dizajn hardvera..

that's my 5 cents ..
euphoric is offline   Reply With Quote