View Single Post
Old 24-01-2010, 03:56 PM   #29
iatros
Member

Default Re: iPhone- utisci posle godinu dana

Quote:
Originally Posted by zmaj View Post
Ja zato "najvise obozavam" Nemman i Telefunken micove, jer je Hitler svoje govore drzao na njima Takodje volim i iPhone jer ga ima i Britney Spears!

Salu na stranu, Blackberry je jako dobar telefon u kategoriji telefona od pre 3 godine... Storm je kretenizam nevidjenih razmera. Ako si ga koristio, znas verovatno i da nema WIFI?!?!? )))) Sto je u najmanju ruku smesno I taj skrbavi ekran...

A bold 9000 je vrhunski telefon, odlicne izrade, performanski, jedino malo vecih gabarita... ali odlican! Dok mi je 9700 znatno losiji... izrada losija, manji ekran, nista drasticno se nije promenilo, a po pravilu bi trebalo da kida jer im je to prvi model...
Offtopic sa Obamom je malo da se nasmijemo . Imam jos jedan: U2 su presli sa Iphone-a na Blackberry !

Sad ozbiljno! Tacno sta si rekao za Blackberry Storm! Zato sam ga i prodao, nezreo! Ovaj naslijednik Storm 2 posjeduje i WIFI i bolji mu je ekran, nije vise jedno veliko dugme! A za Bold 9000 si takodje upravu, samo sto je vec malo zastario! Bold 9700 nije tako dobro izradjen kao 9000 ali je po perfomance-u, zajedno sa Storm 2, top model od Blackberry-a!
Odlican je za messaging, nije multimedia device! Browser kod Blackberry-a je daleko losiji od Iphone-og, koji je najbolji, koji sam koristio, ali za BB postoji i Opera Mini Browser ili Bolt! Blackberry nije tako fancy kao Iphone jer je u sustini zamisljen kao business device koji je sinhronizovan sa MS Exchange-om, mogu se staviti na njega policies, sigurnost itd. itd.! To ga cini prvim izborom u domenu business-a!

Kad sam imao Iphone, bilo mi je sve jako zanimljivo, sve izgleda ljepo itd., stalno se "igras" snjim! I stalno gledas na bateriju jer jako kratko drzi! Na kraju skontas da vise potrosis vremena oko samog Iphone-a nego sto ti pomogne da uradis nesto brze ili bolje! Zato sam se vratio na spravu koja mi u sustini omogucava sve kao i iphone ali ne tjera toliko da se zabavljas oko same sprave! Dodatno je kod Bold 9700 baterija daleko bolja i mozes sam da je mjenjas itd.! I daleko su izdrzljivi! Moj stari 8310 imam jos i danas i sve radi na njemu: GPS Navigacija, Msn, Opera Mini browser, E-mail push i raznorazne apps! Zanima me kakav ce biti sljedece Iphone, najvazniji bih mi bilo da baterija duze drzi!

Na kraju, sve su to igracke
iatros is offline   Reply With Quote