Thread: pjevanje i sluh
View Single Post
Old 23-01-2010, 06:33 PM   #7
HeatMan
Moderator

HeatMan's Avatar

Default Re: pjevanje i sluh

Quote:
Originally Posted by SumAnuT View Post
Ja mogu da odzvi?dim sve, potpuno tačno ... ali pevanje nikako.
A jbg, kad uzmem u obzir koliko sam vremena u ?ivotu zvi?dao, a koliko pevao, nije ni čudo.
e bar da sam zvizdao pa bih znao shta cu.. ovako moram da se sluzim klavirom kad mi dodje pevach, ili gitarom ako neko ne kapira gde vibrato da ubaci (a ima takvih)

Quote:
Originally Posted by Rhino View Post
To ti je od 'rap-a'! Istrenirao si nisku lagu. Uzmi pjevaj svaki dan mjesec-dva pa ces vidjet...
vala vrlo moguce.. pazi ja sam pre 5/6 godina kada sam pochinjao da repujem ima jaaaako slab glas.. od samog razgovora je umeo da pukne.. da ne pricham o zurkama i sl.. 10 minuta na nekoj zurci, ja vec zvuchim kao chipmunk..

sad, imam poboljshan endurance.. ahah i ne moram da naprezem glas da bih mogao da pricham.. al pevanje.. nikako.. stvarno greota jer bash imam neke stvari koje niko ne moze da skapira..

mada, ume ponekad da mi se zadesi dan da mogu da pogodim note glasom, pa onda snimim odmah sve shto mogu.. npr na ovoj

http://www.youtube.com/watch?v=FHiMiVVX4j0

je ortak odpevao lead samo.. i to jako loshe, ali nije ni bitno. posle sam ga ja malo melodajnovao, i na kraju kad sam provalio da mogu da otpevam harmu, odleteo sam u gluvu sobu i snimio sve na repeat..

ishod je jedno 8 razlichitih pevanja na 16 kanala.. i to prilichno precizno otpevano..

to mi je najveci uspeh do sada.. a balti moze da vam kaze kako sam otpevao jednu bluz stvar koju sam mu slao pre ne znam ni ja koliko.. i ne mogu da nadjem nikoga ko moze da zvuchi tako 'rapavo i duboko, ali da pogodi proklete note
HeatMan is offline   Reply With Quote