View Single Post
Old 23-01-2010, 12:39 AM   #12
zmaj
Stara Rumski Elita 2003.

zmaj's Avatar

Default Re: iPhone- utisci posle godinu dana

Da je sve smooth i elegantno - jeste.
Da je uprosceno do bola - jeste.
Ekran, dizajn, aplikacije, UNIVERZALNOST - ludilo. Sve je za iPhone!
Aplikacije - ludilo! Najvise sam koristio za GPS iGo koji je ludilo, strasno je zgodno imati u dva stiska onaj diktafon, web browser i sl...
Ali...
Internet u Srbiji je jezivo skup, a telefon je manje vise web based... juri se samo wifi...

Taj loto, racuni, i te svakodnevne stvari se ovde zavrsavaju u redu na salteru

SMS-ovi se brzo kucaju kad se covek navikne, ali patnja da nesto prepravis, vratis se negde u tekstu i sl. sa onim zoomom je svakome ko je na blackberryju ili npr. Nokia e71 (kao ja) sporo i cmaranje, i kad sedis na kaucu i kucas sms onda i ok, a na primer u hodu to da uradis, a non stop sam u trku, to mi je mucenje bilo...

Kod nas je 400 evra nema ga na racunu...

Nije multitasking, a 5 mojih prethodnih telefona su to bili, pa nisam mogao da se naviknem da moram da prekinem razgovor da bih nekome izdiktirao neciji broj iz imenika ili da izadjem iz GPS programa da bih iskucao poruku... meni je to isto tako bila patnja...

Nema bluetooth menager?!?!? Zasto mi je to bitno? Pa zato sto vec dve godine kad nesto npr. slikam, fotografiju za 2 sekunde prebacim na laptop. Skinem pesmu i hocu pre nego sto izadjem iz kuce da je prebacim na tel da bih slusao u kolima, sa drugim telefonima 2 klika a sa iPhone trazi kabl> povezi> iTunes... jednostavno me je vratio 3 godine u nazad da za sve sto radim sa kompom moram da nosim kabl i da kablom vezujem za komp...
P.S. Postoji varijanta da se kupi?! menager sto sam i uradio ali to je vec cmaranje...

Ono sto je najbolje kod njega je to sto sve sto ima RADI!!! i tu nema greske, ali je problem sa onim stvarima koje za sad nema a ja nisam mogao da se priviknem na te sitnice koje zivot znace...

I jos jedna stvar koja me je nervirala... Ja sam imao crni i ledja su mu bila strasno osetljiva. Nosio sam ga u futroli ali dva puta ga ostavis na sto i onaj ispupceni deo na ledjima pocne da se haba. Moras da ga pazis ko da ti je dete... ili da ga ne pazis, ali s obzirom na cenu ovde i na to da ne volim da mi telefon bude razvaljen i izgleda pohabano nije bas da je potrosna roba kao tamo pa mozes da ga menjas kad hoces... i konstantno je musav, ali to je vec sa svim touch telefonima tako, narocito glossy crnim...

P.S. Izasao je i Milestone
zmaj is offline   Reply With Quote