Quote:
Originally Posted by Big Bockie
Miroslav Ilic...?
Salim se, ne zameri,posle svega sto kazes...!
Ali evo, no hard feelings, imas neki svoj stav i to jeste za razumevanje. Mogu i da razumem da ti se jednostavno S3A ne dopada i tako i to je cool...
Ali:
To je jedan od njihovih najboljih monitora u toj klasi, a sto se tice zvuka, uzmi samo cinjenicu da je Lord of the rings radjen i na S3-A sistemu...Taj film, iskreno, ne volim nesto,ali sve u istom je bolesno brutalno,pa samim tim i zvuk,koji nigde ni u jednom spektru nije muljav i tako dalje. Dakle, Abbey Road Studios ih poseduje i jos gomila svetskih studija sa ezotericnim izdanjima i malo je pretenciozno pljuvati uredjaj o kome se nista do vrlo malo zna... Mogao bi neko da pomisli da se zna o cemu se govori... Kazem, ok, ne svidja ti se, normalno i prirodno je da i to postoji, sta god da je i koliko da kosta... Prvo skoci, pa reci hip-hop...!
Poz'
|
Bravo!!! Pa o tome i govorim!

Niko nije pomenuo da su S3-A losh monitor-ne bi ih ni uzimao da sam tako mislio (a sto se tice price o njima..nije bas tako da se ne zna o cemu se govori..s obzirom da sam ih imao jedno vreme i imam direktnog iskustva sa njima)...Sushtina je bila da odredjeni monitori (ne samo pomenuti Adam), ne mogu odgovarati svakome(bez obzira na cenu-tu se valjda slazemo?)...Chim toliko koshtaju, verovatno je da imaju neku svrhu (npr. u filmskoj produkciji, kao sto si i pomenuo.. mislim na taj tip studijskog monitora...bar smo tako mi ucili na predavanjima,..itd)..Ali, eto npr..meni ne odgovaraju..vise mi je odgovara-la Dynaudio Air serija, i uopste drugi proizvodjac...
To je jedna stvar koju sam i hteo reci...pa se zbog toga nisam slozio sa tim da postoje krsh monitori i oni koji to nisu, bez obzira na cenu...A shodno stim, jos jedan savet za one koji nemaju mnogo iskustva a planiraju kupovinu monitora: Nemoj te otici u prodavnicu i reci: Dajte mi one najskuplje!
...No..ovo bi sada moglo uci u vec opseznu raspravu i ogromnu temu, o kojoj bi mogli do sutra..Meni je dovoljno to shto sam na fax-u naucio i teoretski i u praksi,sto se ove oblasti tiche i hteo sam dati
samo svoj savet u vezi kupovine monitora,-jer sam se ja vec jednom prevario slusajuci price drugih kada je rec o kupovini monitora, ne govorim o drugim stvaraima!-, posto je covek vec postavio pitanje )
Sushtina i zakljucak: Veruj te najvishe svojim ushima! (nadam se da se Big Bockie slaze sa ovim)
Toliko od mene...za ovaj topic...pozz