View Single Post
Old 13-01-2010, 12:12 AM   #10
ugljesa
Senior Member

ugljesa's Avatar

Default Re: Novi beat-ovi / aka U "Serbian" stilu ..NOT !!

Quote:
Originally Posted by Jan View Post
Hocu da kazem da Stojana ne mozemo svrstati u pevacha, ili repera ili sta god, jedino gde moze da se svrsta je zabavljach, a John Lajoie je bilo prvo sto mi je palo na pamet da je slicna forma...Nisam hteo da ih poredim u fazonu Stojan je dobar ko John nego to je to...Nije muzika nego comedy...

@Tribal: Koliko znam nastupa i zaradjuje. Neretko puni i po 1000 ljudi. Chak sam bio i gledao neki klip na youtjubu gde se ribe skidaju uz Bichuj me Stojane na njegovom performansu, i mislim da je Zagreb u pitanju bio, ne drzi me za rech

Edit: Kad pogledas i John prica "I wanna have sex with your vagina", a ovaj "Cuti i pusi". meni to dodje na isto hahah Obojica se sprdaju... S tim sto je John bas ono comedian
Ja sam bas pogledao njegovu myspace stranicu.Ono sto sam video nesto malo ne lici mi na ozbiljno (na racun ozbiljnog repera),fazon skidanje,ludilo ovo ono.Ali da stoji da se koliko toliko progurao,progurao se . .Pa samo pogledaj na njegovoj stranici comentare "care najaci si/brate moze neka saradnja/extra su ti pesme,samo napred"itd .Ako ovako nastavi nece daleko dogurati . .

Mada sve nesto imam osecaj da ce zavrsiti kao SouljaBOy.Svi ga pljuvali Snoop,Chingy,Ice Cube ,, i svi zivi sa interneta.Naravno uvek je kao i MC stojan imao svoje fanove.Kad ono sada evo njega saradnja sa Jim Jonsin/om slavnim producentom,50cent bleji sa njim " KAO " ,druzi se sa Bow Wow,nenormalno uspesan rmx "turn my swag on" itd . .

Pljuvase svi po njemu a on sada bleji sa facama.
E to ti je zivot.Videcemo,mozda i Mc stojan ove godine napravi duet sa BS,Marchelom,izmisli neki svoj ples Ala Crank That itd hahahahaha
ugljesa is offline   Reply With Quote