View Single Post
Old 12-01-2010, 10:09 PM   #7
Tribal_kg
Senior Member

Tribal_kg's Avatar

Default Re: Novi beat-ovi / aka U "Serbian" stilu ..NOT !!

Quote:
Originally Posted by DaBear View Post
@ Ugljesa....jel ti mozda nije palo na pamet da klip na YouTjubu moze i
da ima humoristicni faktor??
Tipa - neko vidi nesto mnogo smesno i glupo i odma prosledi ekipi u fazonu "e, vidi ovo !! Ludilo !!!"...
I tako moze da se nabije 100.000 gledanja..? a?

A sto ne radi ? Pa nista ne valja....!! Prosto i jasno ! Pesma (ha! pesma...hmmm ne radi, nema je...) a to sti ima par trendy zvukova, nije dosta...
Jan je lepo objasnio. Doticni Stojan je dobar zabavljac. Svoju "popularnost" je stekao pesmom za koju je matrica zvucala kao obican midi fajl na sound blasteru. On jednostavno radi ono sto ljudi vole da slusaju. Ta njegova pesma "Bichuj me" (ili kako vec se zove) je bila veliki "hit" u smislu da je svaka druga osoba imala na mobilnom telefonu i da ste svuda mogli da cujete reci iz pesme.

Ja licno to ne slusam i takodje smatram da je glupo. Meni cak nije ni duhovito. ALI, decko je osetio sta prolazi kod ljudi i radi to. Nastupa, verovatno zaradjuje i neke pare od toga i sta ga briga.

Kod nas to prolazi, verovali ili ne. Mozete da napravite najbolju pesmu ali neko sa mnogo primitivnijom ce vas oduvati jer narod voli to da slusa. Kad su ovo izbacili, mene su sto puta raznorazni likovi pitali: "E, jel si cuo sto je Stojan sa Xenijom odradio pesmu? Ubija!".

@Jan: Jon Lajoie je bre car, nemoj ga porediti sa ovim nasim zvrndovima!
Tribal_kg is offline   Reply With Quote