View Single Post
Old 11-01-2010, 08:28 PM   #44
Miha Blaze
Senior Member

Miha Blaze's Avatar

Default Re: Preampi..........

Quote:
Originally Posted by alfom View Post
Miha, da u jednom dijelu. Kako napisah, razumio sam da bi trebalo hard i plagove uporediti pri jednakim postavkama.
Međutim, kako se ne razumijem u 'izvor' kod harda i softa, napisah kako napisah. Znam da je vjerovatno nemoguće izraditi algoritam i radne matematičke krivulje, da bi se elektronika iskopirala 100 %.
Volio bih jo? mi?ljenja u vezi ovoga.
Najvi?e me zanima u stvari, da li postoji ikakva ?ansa da soft dostigne hardver i da li 'velika' studija stvarno rade makar dio poslova sa plaginovima, ili je to samo 'preimućstvo' nas siromaha koji bi da ne?to radimo?

da da pri jednakim postavkama (presetima)... samo ja sam hteo da cujem veci GR na hardw i plugu, kapiram da bi razlika bila uocljivija... mada mislim da se jos veca razlika moze cuti kad krenes istu traku da miksas sa ostalim kanalima... tu je hardware daleko ispred pluginova

a sto se tice ovog drugog, kapiram da mixaju sa cime stignu i sta imaju i miksaju onim sto im daje zeljeni ili ciljani rezultat
mada svako miksa kako mu je lakse ili kako bolje zvuci tako da mislim da nema pravila