Quote:
Originally Posted by Igor
Hej Big, i svi ostali!
Evo i predloška za korak dalje...
Naime, gradski sekretar za kulturu u Novom Sadu je DIRIGENT po struci!!!
Čovek se zove Andrej Bursać i shodno svojim novinarskim vezama mislim da bih mogao zakazati razgovor sa njim.
Ali bih voleo da prethodno izdefinišemo šta (ćemo mu predložiti), ko (će od nas ići), i kako (ćemo se postaviti u slučaju ovakvih ili onakvih odgovora)...
Dakle, organizacija...
|
Budi svestan da traje globalna ekonomska kriza da neces dobiti ni pinchike. Znam iz prve ruke jer jer odbijen jedan projekat u kome sam uchestvovao koji je prosle godine odlichno "prosao" i obecana je duplo veca lova... Chisto da ti ushtedim malo vremena...

Ne podrivam ideju uopste i mislim da je okej (mada i dalje ne kapiram tvoj "poriv" itd. i da ti je toliko stalo do nacionalnog blaga itd.). Il ti je jaaako dosadno ili ne znam. Jer "normalno" je da imas neki svoj interes u tome, ne postoji tako nesto kao taj chisti entuzijazam (osim ako nisi dete)... Ne zameri mom skromnom misljenju, ali mislim da je ideja da Rumski forum iza toga stane i istera to do kraja mnoooogo realnija nego tvoja (i da ce tako i biti ako uopste i bude), koja je jos uvek na nivou humanistichke ideje o ochuvanju identiteta naroda sa ovog prostora. Bez lichnog interesa (koji nije nuzno finansijski) od toga nema nishta. To mogu da potpisem