Quote:
Originally Posted by Big Bockie
Evo, odgovorio si sam na sva pitanja.
I zato se vodi racuna da se svaka funta potrosi na dobrobit pretplatnika...! I zato to kosta 500 funti...
I treba!!!
Javni servis znaci da servisira potrebe stanovnistva a ne da je besplatan!
Javni servisi ne rade samo ono sto znaci - novac. To rade privatne ,zabavne i druge stanice i operateri. Koncepcija javnog servisa nije ZARADA, vec proizvodnja nacionalnog tv i radio programa i drugih elemenata u tom smislu iz postojecih sredstava, u sta malim delom spada i zarada od marketinga i drugih aktivnosti ,ali samo u svrhu pokrivanja potreba. (Ne ulazim u to da je pod vinklu tako, ali na papiru jeste!)
Ali ako neki britanski cinovnik ili ministar kaze da je dobro za raspirivanje engleske kulture da takav komplet cd-a postoji, onda BBC to uradi najbolje sto moze i to je to. Ne treba da ga dele, fala Bogu da ce da kosta...
|
BBC NE PRAVI sampling CDs ako im ministarstvo kaze!
Oni proizvode strasno mnogo radio emisija i TV programa ZA KOJE IM TREBAJU TI EFEKTI. I posto su vec tu - zasto da ih i ne prodaju.
Ako si obratio paznju, rekao sam (STARI EFEKTI) , znaci nesto sto i nije neki kvalitet...a nove jos uvek cuvaju za "internu upotrebu!".
e nikako da okoncamo ovo...ja u klin...vi u "ministarsko / kulturnu plocu" !!