View Single Post
Old 07-01-2010, 02:40 AM   #36
serbianzoro
Member

serbianzoro's Avatar

Default Re: Mo?emo li mi ovo?

Igore,podrzavam te u potpunosti!!!U Beogradu samo ima cini mi se 35000 miliona hiljada studija i koliko vidim ubise se svi od posla tako da ce cena uskoro bito oko 2,5 evra po pesmi,a vlasnici istih se obogatise,ali juce!!!Ima prostora za tako nesto i te kako!!!Samo sto sitne duse pre bi da uzmu i 2,5 evra nego da urade nesto sto je novo,originalno,da se zezaju i sete kako je biti entuzijasta koji nema nista od opreme i snima demose na atariju.

Ukrali su nam sljivovicu ljudi,magnifico koji je slovenac snimio prvi pesmu o kosovskom boju,bregu necu ni da pominjem koji je pokupio i prodao sve sto mi nismo hteli a sad ga pljujemo,sabana bajramovica koji je morao da skikne kao slepac da bi smo se okrenuli i videli sta se desilo itd,itd ima primera u nedogled zato brate igore svaka cast na ideji,a kad bugari budu snimili gusle i prodali bice oni budale!!!Uberschal je vec uradio balkan beats koji se lepo prodaje a 80% fraza koje sam cuo su sa nasih prostora ili okoline,svabine nisu,a svabi pare odose,jos jednom svaka cast!!!