View Single Post
Old 06-01-2010, 06:02 PM   #17
ugljesa
Senior Member

ugljesa's Avatar

Default Re: VST plug- Karleusha,Belive, California Love itd

Quote:
Originally Posted by Nemania View Post
A ja mislio da se moze jednostavno, ukljuciti efekat...koji ce sam prepoznati frekfrencije (u ovom slucaju tonove, ili bolje receno visinu tonova koje pevac reprodukuje) i na osnovu toga obraditi primljene frekfrencije...O ovome sto je bilo prethodno receno u vezi editovanja, podesavanja hromatskih i drugih lestvica i ostalog...u Cubaseu-5 postoji pitch corection...koji zahteva editovanje, ali kao sto rekoh ni pored toga ne daje meni zadovoljavajuce rezultate...isti je slucaj i sa melodine-om...mogu se postici slicni rezulti (verujem da moze ispasti veoma dobro), ali treba mnogo vremena izgubiti, kao i perfektno poznavati softver...Probao sam Antreas Aove Harmoni...mislim da se tako nekako zove, kao i Nativ Vocator...ali opet nista...
I dalje verujem da se u pesmama svih dosada navedenih izvodjaca nije koristio ni jedan do sada navedeni softver, vec da postoji tacno odredjeni softver ili verovatije hardver koji radi ovaj posao, bez nekog komplikovanog editovanja..ali koliko mogu da vidim niko od nas ne zna o cemu, tj. kom uredjaju je konkretno rec...
Ako neko u medjuvremenu sazna nesto o ovome neka nas prosvetli..
Ja mogu da ti garantujem da koriste Auto tune ili tc helicon (hardver ) !!!
Na sajtu Antaresa govore da je Cher koristila Auto tune .
kucaj na yt podesavanja za auto tune i izbacice ti podesavanja step by step u krajnjem slucaju.
ugljesa is offline   Reply With Quote