Quote:
Originally Posted by OFF
mislim da mesas babe i zabe......
|
mozda vise mesam babe i babatetke

zajednicko im je to sto su svi oko 500eur, i svi su upotrebljivi kao vokalni mikrofoni.
Da pokusam da budem malo precizniji,
stvar je u tome sto ne pokusavam da napravim komercijalni studio, nego trazim setap koji ce da odgovara prvenstveno mojim potrebama, a to je da mogu da pravim pristojne snimke za iskljucivo moje potrebe. Cinjenica je da i ovo sto sad imam(UA SOLO610 violet black knight) radi odlicno, al malo bih nekih promena, dojadilo mi

.
Da ovo pitanje postavim na gearslutzu, dobio bi 1000 odgovora sm7+great river i nema da brigas. Posto great river dosta dobro poznajem(koristio, snimao, itd...), mislim da to ima smisla i da ne bi pogresio.
Sustina je u tome, da u ovoj zemlji postoji radnja koja bi mi omogucila da probam svih ovih 5 mikrofona, ja bi se obavezao da cu da pazarim jedan od njih. Medjutim, tako je kako je, to vise govori o nasoj plateznoj moci i o nasoj jadnoj sudbini, da nestio sto je prosecnom ameru dostupno na svakom koraku, kod nas se narucuje i ceka dva meseca, i naravno kupuje se kao macak u dzaku.
nego, praznu slamu na stranu,
jesi ti imao priliku da snimas vokale sa nekim od ovih? narocito me ovi dinamicki zanimaju...