Quote:
Interesantna anegdota, kada je bilo priče sa onim matorim iz ''ansambla Vlada i Bajka'', koji je neki baja u RTS-u, o tome kako ide potpisivanje ugovora i izdanje i bla bla, truć truć... Odgovor je bio:
- Mi ne radimo mlade bendove.
Pa, dobro, ?ta radite?
- Isključivo ''ekskluziva''.
?ta to znači?
- Radimo Bajagu itd.
Pa, dobro ?ta ćete kad Bajaga umre?
- Kako Bajaga da umre...?(zbunjeno)
|
Gotovo identicno je zvucao "menadjer" u ITMM-u '98. kad sam tamo isao sa klavijaturistom da nudimo snimak. Posle preslusavanja, rekao je da je odlicno, da ima energiju, da je snimak dobar i pitao da li smo ranije izdavali...?
Tada sam imao 17 godina, doduse ostali clanovi nesto vise, ali svakako smo objasnjavali da nismo jos izdavali, jer sam ja poceo u 15-oj godini sa bendom,ostali sa koju vise, ali kad pre da izdajem...!?
Lik je samo kratko presudio: "A, onda nista, radimo samo one koji su do sad izdavali..."
- Pa sta sad, reko',pa jel samo Cola (ili gorepomenuti Bajaga) moze da izdaje?!?! A kako ja uopste da ikada izdam,ako do sad nisam?!?!
Menadjer je bio ne umoljiv...
Sledece godine je album objavljen za neku "kuku-lele" produkciju,ali se bend,prakticno vec bio raspao...

Nikada nisam ni dobio oridzidzi,ali sam uspeo u jednom CD shopu da naletim jedan jedini put na disk i to na kopiju...!!!