View Single Post
Old 03-01-2010, 03:46 AM   #25
Geronimo
Member

Geronimo's Avatar

Default Re: Neda Ukraden Beyonce lol hahaha

- Mlad jesam ali neiskusan nisam zato i postavljam pitanja koja postavljam jer ocito nekim ljudima i dalje nije stalo kao velika zajednica da smakne ekipu koja ne pripada na danasnjoj sceni da li to bila ona televizija, ova itd.

- ne zivim u Srbiji to je tacno

- pratim sve sta se desava i te kako proveo sam nedavno pola godine u Bg-u (zbivanja pratim cak sam bio umesan u neke pregovore/poslove pa sam upoznat malo vise)

- muzikom se bavim iz hobija to je tacno iz ljubavi tako cu reci. Ranije sam se bavio muzikom profesionalno kao instrumentalista pretezno, jedno vreme kao i pevac. Duze vremena "sa strane" pokusavam da udjem u produkciju itd itd

poenta mojih pitanja, mozda ce se neko od vas ovde osecati uvredjeno itd. ali kao clan ovog foruma smatram da treba siriti neku pozitivnu energiju mladim ljudima, talentovanim, skolovanim. Koliko sam ja shvatio u Srbiji ima onih koji se bave muzikom iz biznisa, onih koji sviraju za sebe, onih koji se bave profesionalno ali ustvari amaterski (kafane/klubovi itd) i mali broj onih gotovo koji rade to iz ljubavi a zaradjuju dobre pare.

Moje pitanje je sledece. Da li je moguce da Srbi nemogu da se ujedine da formiraju alternativni nacin reklamiranja (digitalni) gde ce se zaobici proklete trule televizije Srpske iz matice i formirati jedna platforma gde ce mladi pa cak i stari imati prilike da podele svoje talente/uspehe sa gledaocima kako se to radi u normalnoj zemlji. Ja iskreno mislim da kad tad ce neko to da uradi, pitanje je samo vremena.

Kada neko prestane da izdaje za danas "popularne" izdavacke kuce i pocne da izdaje za sebe ili nekog pametnijeg izdavaca koji ce raditi reklamiranja na danasnji moderniji nacin (net,lokalne novine dijaspore itd itd) onda sam siguran da ovim drugima je blizak kraj.

Zasto ne postoji zabavna muzicka scena ?! to je nekada bila glavna stvar a ne ovi danasnji narodnjaci. Mislite li da bi se slusaoci bunili ako bi sutra sve to iz folka preslo u pop i napravila se pravila ko moze da peva a ko nemoze da peva? Kada narodu nametnes nesto posle duzeg vremena on to prihvati. E pa kolege ako su nam nametnuli ovaj sada sistem dajte i mi njima da nametnemo ili pocnemo da dejstvujemo sa svih strana udruzeno da im nametnemo ono sto bi trebalo da bude.

Ocekujem vase komentare i odgovore

Quote:
Originally Posted by DaBear View Post
Iz tvog pisanja se vidi sledece:
- da si mlad (i neiskusan)
- da (verovatno ) ne zivis u Srbiji
- da ne pratis dovoljno zbivanja kod nas (ona o kojima se ne pise po internetu)
- da se bavis muzikom iz hobija...
Geronimo is offline   Reply With Quote