Re: Oliver Mandic - comeback?
Moram da vam se zahvalim najiskrenije za to sto mislite da sam "toliko toga ostvario" iako se i ne slazem sa tim, jer verovatno ne znate koliko sam ZAISTA toga ostvario. naime, veliki deo mog rada je bio "undercover" na sta sam pristajao da bih (eto moga nemorala) ostvario materijalnu dobit....bar da sam se obogatio...Nije na meni da pricam o tome, niti imam nameru, ali sam hteo samo da sebi pre svega malo olaksam. Nije jedan eminentan "kompozitor" filmske muzike potpisao nesto sto sam ja uradio ustvari, a isti je samo sedeo u studiju i klimao glavom u ritmu onoga sto sam bio prisiljen da "stvaram na licu mesta" jer isti "kompozitor" nije imao nikakvu ideju, a ako je i imao, zlo i naopako! tek tada je bio problem. Ne tvrdim da sam preterano talentovan, ali ziveo sam u "miljeu" u kome je nekim ljudima jednostavno "dato" da budu kompozitori, a nekime nije, ali neka je to na savesti danasnjih najeminentnijih "stvaraoca" filmske i instrumentalne muzike uopste. Eto, izvinjavam se na off topic-u, ali malo ste me "isprovocirali" sa dva prethodna posta, pa eto, matoro gundjalo u meni nije moglo, a da makar sebi ne olaksa malo...
Hvala na razumevanju! Sve najbolje!