View Single Post
Old 02-01-2010, 10:52 PM   #13
Everbeatz
Moderator

Everbeatz's Avatar

Default Re: ?ta nije u redu sa muzičkom industrijom?

Quote:
Originally Posted by slowstar View Post
Ja sam pre nekog vremena pisao o tome, ali mi se cini da nisam dobro shvacen.
Moja je misao da se PREMNOGO LJUDI BAVI MUZIKOM, a premalo je aktivno slusa, u smislu da kupi originalni CD DVD i slicno, pa da to pusti na HI-FI sistemu, a ne na nekom PC-u u mp3 standardu, i na djubretu od zvuka. A sto se autora tice, to treba da bude ekstremno mali broj ljudi, veoma talentovanih, originalnih, muzicki potkovanih, koji su apsolutno posveceni muzici i njenom stvaranju, a ne neka populisticka zajebancija, u kakvom je sada stanju muzika. optuzite me za elitizam, prihvatam krivicu, ako je to krivica!
I ranije se slusalo na tranzistorima, mono i bili su "djubre" od zvuka - puno gore od danasnjih mp3ca i sistema na kojima ljudi slusaju...nije u tome prob

Problematika je u tome sto nema inteligentnog filterisanja na bilo kom nivou, ne samo muzike i izdavastva iste - ne vidim bolju situaciju ni srecu ni sa danasnjih 10000kanala TV programa gde ima svega, takodje i knjige, casopisi, politicka opredeljenja, milion proizvoda kad odem u radnju, itd...

Oni koji "vode" sve znaju zasto to rade, a da je neko kulturolosko uzdizanje sa visokim moralnim i duhovnim standardima u samoj sustini svega ovoga, ne bih rekao..preplavljeni smo podacima bez ikakve selektivnosti ili je bas ta selektivnost koja stize do nas problem
Everbeatz is offline   Reply With Quote