Quote:
Originally Posted by DaBear
kakve veze Anvil ( i njihov film) ima sa Timbom i ostalima???
Po-objasni malo...
|
Ok, u filmu se ne spominje ni Timbaland ni bilo ko od navedenih. Dokumentarac je o jednom od najvećih metal bendova koji iz nekog razloga nikada nije postigao veliki uspeh.
Ali, kroz dokumentarac se mo?e prokljuviti ?ta u stvari nije u redu sa ''muzičkom scenom'', profit, koji se digao iznad svega ?to vredi u muzici ili bilo kom drugom vidu umetnosti.
I zbog tog razloga imamo gomilu nekih instant zvezda, Nickelback je najbolji rock band trenutno, OT bandovi su najpopularniji svi ih znaju, a nakon par meseci zaborave da su ikad čuli za njih... Sve je izgubilo smisao. Ljudi uskoro neće ni znati ko su Bitlsi, imam utisak da znaju ko je Elvis samo zato ?to je ''?ik'' nositi majcu sa njegovim likom.
I zato i imamo Grand koji vlada ovom zemljom, ali to nije tako samo kod nas, već svuda. Danas ljudi saznaju za muziku putem MTVa, jer su toliko lenji i nezainteresovani i misle da bolje od toga ne postoji. Ja ne vidim bitnu razliku između Granda i MTVa, osim ?to je jezik drukčiji...
E sad, nemojte ovo shvatiti previ?e lično i doslovno, to je samo parče mojih misli, hteo sam da podelim jako lep muzički dokumentarac sa vama...