Quote:
Originally Posted by Gangster
Sva sreca pa mi je prijatelj preporucio ovaj forum, nacitao sam se dosta i vidjeo kao i naucio ponesto. @Jan hvala na odgovorima, svasta se moze nauciti iz njih. Nego da te pitam, Rode NT2A i Rode NT 2000, koja je razlika u cijeni njih ? Posto svugde vidim razlicite cijene, pa posto nikad nisam kupovao i ne znam gde da vjerujem, a kod mene u gradu to nema, pa bih kupovao u Hrvatskoj ili Srbiji?
|
Koliko ja znam, artist je i u Beogradu i u Zagrebu (ispravice me neko iz Hrvatske ko je upuceniji, da li se radnja tako zove
www.audiopro.hr). Moras ih pitati, ne znam koliko kuna je 1Eu, ali ovde ti je NT2a 2900 (valjda kuna), a NT2000 chak 4000, a za 4800 imas K2 koji je bolji od oba.
Za te pare bih ja razmotrio Violet Black Knighta, cena mu je koliko vidim 3000 kuna (
http://www.audiopro-croatia.com/mex/....php?art=5904#), mislim da je on najdominantniji u konkurenciji, licno ja jer sam imao loseg iskustva sa starim modelom NT2 bih se pre odlucio za Black Knighta...
Eto to ti je to.
Pozdrav
I siguran sam da ce ti jos forumasa koji poseduju Black Knighta preneti svoje lepe utiske