View Single Post
Old 26-12-2009, 05:02 PM   #26
VladaNS
Senior Member

VladaNS's Avatar

Default Re: Potrebno misljenje ( Rode NT1-A ili Rode NT2-A )

Nemaju svi para da kupe mikrofon od 1500 eura
Nemaju svi para da kupe predpojacalo od 2500 eura
Nemaju svi para da kupe konvertere od 2500 eura

a to nije ni bitno jer

- Bitlsi su snimali ceo hor sa jednim overhedom a zvuk cinela na nekim pesmama zvuci kao da se neko zajebavao a ne snimao (bubanj sniman sa 2 majka)
- Na nekim pesmama od Princa se cuje kako shkripi radzdrndana bas pedala
- Moja omiljena pesma od sigur rosa - njosnavelim nema studijsku verziju nego ima neki strahotno grozan live za koji neki novosadski punk demo zvuci kao premija. To me nije sprecilo da je poslusam milion puta na winampu i jos toliko puta cu je preslusati! A brutalno snimljen album nickelback-a moze samo da mi stoji u autu da zavara radarsku kontrolu
- Starway to heaven ima toliko shuma da covek pomisli da mu je ostecen sluh

I to je sve bolje od usranih modernih iskomresovanih hitova. Od kad je muzicka tehnlogojia pocela da napreduje tu je muzika pocela da se degradira. A znas od cega je meni muka na ovom forumu? Od proseravanja. Posebno kad cujem od nekoga da mu vrhunska sprava od par soma evra dovoljno dobra da mu "odradi posao". Najbolji tonci i producenti koje sam upoznao poznati su po svojoj SKROMNOSTI i DOVITLJIVOSTI i rade se programima iz 90ih godina.

@ Big Bockie, ako si ti skenjan i umoran onda sam ja skenjan i umoran na kubni. Jer sam jedan od retkih ovde koje nije zahvatio bolest muzickog fetishizma. I mislim da bi ovde trebali da prekinemo raspravu, ja cu da se povucem jer sam u manjini a i nemam zivaca

Last edited by VladaNS; 26-12-2009 at 05:37 PM.
VladaNS is offline   Reply With Quote