Thread: Antress vs UAD
View Single Post
Old 25-12-2009, 09:06 PM   #18
google
Banned

Default Re: Antress vs UAD

Quote:
Originally Posted by balthazaar View Post
Nikad mi nije bila jasna logika da ne?to kao zvuči dobro na pravim , skupim monitorima..
To se cuje na svim kutijama, pa i na plasticnim. Razlika je jedino u tome sto je na boljim kutijama to ociglednije.

Quote:
a ovamo se ne čuje neka drastična razlika!?
To vise zavisi od onoga koji slusa. Neko bolje cuje, neko slabije...

Quote:
Za koga neće biti isto? Koliko ja kapiram čitavu priču oko produkcije - ne radi se to za one sa pravim skupim monitorima nego za jutjub, kompjuterske sisteme zvučnika, slu?alice sa ajpoda i telefona
I to zavis od ciljne grupe slusalaca. Sto je muzika kvalitetnija, to slusalac vise trazi od sistema za slusanje, od izvodjaca i produkcije.

Bolje je slusati muziku na dobrim uredjajima, nego na slusalicama od 50 din. Ali nevredi raspravljati o ukusima. Ja sam i rekao da nas Berindzer bolje radi od MCI, uporedjivali smo. I da nema neke razlike izmedju Neumana i mikrofona od 50 evra. Ali se meni ipak vise svidja MCI + Neuman.

Quote:
Mo?emo na kućnim kompjuterima da radimo ?to nekad nije moglo u najskupljim studijima na planeti...i sad sve ne?to tra?ima dlaku u jajetu ili jaje u dlaci...
Dobar alat vredi. I nije skup za zvuk koji pruza. To nije neki vrhunski zvuk, ali je sasvim solidan.

Last edited by google; 25-12-2009 at 09:13 PM.
google is offline   Reply With Quote